Στην παρέα των Roomies βρέθηκε η Χριστίνα Σάλτη με τον μουσικό της, Γιάννη Περδικάρη, και απογείωσαν το κέφι!
«Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η πρώτη μου δισκογραφική δουλειά. Είναι 10 τραγούδια που τα έχω κυκλοφορήσει από το 2014 μέχρι σήμερα, και είναι σε ύφος pop-λαϊκό. Λέω όποια τραγούδια μπορεί να μου αρέσουν, και κάποια αγγλόφωνα που και που. Τώρα σκέφτομαι να κάνω ένα κλασικό λαϊκό, διασκευές, γιατί μου αρέσουν πολύ αυτά τα τραγούδια» είπε η Χριστίνα Σάλτη.
Η συνέχεια έγινε, φυσικά, με τραγούδι, με τη Χριστίνα Σάλτη να δίνει το ρυθμό και τις Roomies να συμμετέχουν με χαρά!
Μιλώντας για το πώς βλέπει τον Αλέξη Παππά στο Survivor, μιας και οι δύο τους ήταν «ζευγάρι» στο Just The Two Of Us, η Χριστίνα Σάλτη είπε ότι «Λέει αυτό που σκέφτεται ο Αλέξης. Έχει πολύ αυτοπεποίθηση και εγώ πέρασα τέλεια. Γνώρισα πολύ ωραίους ανθρώπους στο παιχνίδι».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας