Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι δυο πλανητικές όψεις που φέρνουν τα πάνω κάτω στα ζώδια αυτόν τον μήνα

Οι δυο πλανητικές όψεις που φέρνουν τα πάνω κάτω στα ζώδια αυτόν τον μήνα

Ο Απρίλιος θα είναι ένας μήνας γεμάτος ενέργεια και περιπέτειες, χάρη στην παρουσία του Ήλιου, του Ερμή και της Αφροδίτης κατά το μεγαλύτερο μέρος του στο ζώδιο του Κριού

Η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη γράφει για τις κινήσεις των πλανητών τον Απρίλιο του 2021 και πώς μας επηρεάζουν…

Ο Απρίλιος θα είναι ένας μήνας γεμάτος ενέργεια και περιπέτειες, χάρη στην παρουσία του Ήλιου, του Ερμή και της Αφροδίτης κατά το μεγαλύτερο μέρος του στο ζώδιο του Κριού. Ο Άρης από τους Διδύμους, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 23/4, γεννά νέες ιδέες και δημιουργεί ένα ευνοϊκό περιβάλλον για ανταλλαγή απόψεων, προωθώντας παράλληλα τις επιχειρηματικές συνεργασίες και συνέργειες. Όσο για τους Δία και Κρόνο, που βρίσκονται στο ζώδιο του Υδροχόου, δημιουργούν ευνοϊκές προϋποθέσεις για να ανθίσει η δημιουργικότητα, αλλά και για εξελικτικά βήματα, προσωπικά ή επαγγελματικά.

Ωστόσο μετά τις 20 Απριλίου το σκηνικό αλλάζει ριζικά, καθώς ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής περνάνε ή έχουν ήδη περάσει στον Ταύρο, όπου θα συναντήσουν τον Ουρανό και τον Χείρωνα. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας κοπάζουν, η ανάγκη για περιπέτεια εκλείπει και επέρχεται ηρεμία. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα εστιάσουμε περισσότερο στην άνεση και την καλοπέραση, αλλά δεν θα λείπουν οι εκπλήξεις, καθώς και κάποια διαστήματα καλής τύχης. Τις τελευταίες μέρες του Απριλίου θα απολαύσουμε τους καρπούς των προσπαθειών μας των αρχών του μήνα.

Στις 15/4 αναμένεται να σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Δία, μια όψη που φέρνει τύχη, ευκαιρίες, κέρδη και διευκολύνει την επίλυση προβλημάτων.

Η ατομικότητα και η δυνατότητα αυτοέκφρασης ωθούν τα δημιουργικά άτομα σε ιδιαίτερα επιτεύγματα. Οι σχέσεις με τα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι αρμονικές το διάστημα αυτό. Η φιλανθρωπία προωθείται και συνιστάται να ενεργοποιηθούμε, ίσως και με την υποστήριξη ή την συνέργεια φίλων ή συγγενών. Την περίοδο αυτή ενδείκνυται και συνιστάται να κάνουμε προσπάθειες βελτίωσης της υγείας μας, μέσα από την αλλαγή των διατροφικών μας συνηθειών και την ξεκούραση μας, καθώς στομάχι και καρδιά είναι ευαίσθητα και μπορεί να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Το εξάγωνο Ήλιου – Δία επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του σταθερού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) και παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) του τρίτου δεκαήμερου.

Στις 17 Απριλίου έχουμε την δεύτερη σημαντική όψη του Άρη, ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Δία, που αναμένεται να φέρει ευκαιρίες για επέκταση, έντονη δράση και πετυχημένα ρίσκα, κατορθώματα και μεγάλες επιδόσεις.

Είναι μια όψη πολύ σημαντική για επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες, καθώς θα τους επιτρέψει να αναλάβουν ρίσκα που θα φέρουν θετικά αποτελέσματα και θα οδηγήσουν στην πρόοδο. Η αυξημένη διαίσθηση και η σοβαρή προσέγγιση των ζητημάτων θα μας οδηγήσει στο να μεγιστοποιήσουμε το κέρδος, βελτιώνοντας τα οικονομικά μας. Επαφές με το εξωτερικό, επαγγελματικά ταξίδια και συνεργασίες σε εμπορικά θέματα θα έχουν θετικά αποτελέσματα και η πιθανότητα αύξηση του εισοδήματος μας είναι μεγάλη, εάν δεν χάσουμε τον προσανατολισμό μας. Η όψη αυτή αναμένεται να φέρει θετικές εξελίξεις σε αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού, καθώς αφορά τα ζώδια του σταθερού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) και μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) του τρίτου δεκαημέρου.

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024