Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έχω δεχτεί λεκτική βία και απαξίωση»
«Έχω φύγει από δύο-τρεις σκηνοθέτες και με θεωρούσαν προβληματικό», αποκαλύπτει ο Γιώργος Χρυσοστόμου.
Ο Γιώργος Χρυσοστόμου άνοιξε την καρδιά του και μίλησε τόσο για τη βία που έχει αντιμετωπίσει όσο και για τη σειρά «Αγγελική» στην οποία φέτος πρωταγωνιστεί.
Μιλώντας στον ALPHA, αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο και αποκάλυψε ότι και ο ίδιος δεχθεί λεκτική βία και απαξίωση.
«Δεν μίλησα τότε γιατί όταν είσαι μόνος και αντιδράς τότε εσύ φαίνεσαι ο προβληματικός. Έχω φύγει από 2-3 σκηνοθέτες. Η μονάδα βγαίνει προβληματική. Λες δεν θα μιλήσω, γιατί να βγω προβληματικός; Είναι πολύ αφροδισιακή η εξουσία. Δοκίμασα να διδάξω και είπα ότι δεν το θέλω. Άρχισα να έχω εκνευρισμό όταν ένας μαθητής δεν με καταλάβαινε και μπορεί να τον πλήγωσα».
«Είναι πολύ αφροδισιακή η εξουσία. Τρομερά. Όταν κάποιος την λαμβάνει ως γοητεία. Εγώ για αυτό σταμάτησα να διδάξω 5-6 μήνες κι είπα ότι δεν το θέλω αυτό το πράγμα γιατί άρχισα να έχω εκνευρισμό που δεν καταλάβαινε ο άλλος και σε πολύ λεπτή απόχρωση μπορεί και να τον πλήγωσα τον άνθρωπο».
Στο επιτυχημένο σήριαλ του Alpha «Αγγελική» παίζει τον ρόλο του «Στέφανου» από τον οποίο έχει μάθει πολλά.
«Είναι εκνευριστικά γλυκούλης ώρες ώρες. Αυτό που με γοήτευσε είναι ότι πάντα λέει “να το συζητήσουμε σε 10 λεπτά για να είσαι ήρεμος”. Αυτό πλέον το χρησιμοποιώ κι εγώ. Δεν ήξερα ότι η εικόνα ενός ψύχραιμου ανθρώπου μπορεί να είναι γοητευτική και αυτό μου το μαθαίνει ο Στέφανος».
Ο Γιώργος Χρυσοστόμου αφήνεται στο συναίσθημα περισσότερο από όσο αντέχει ο άλλος. «Πιο παλιά, πιο πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά και του αρέσει να εκφράζει την αγάπη του με πράξεις και όχι με λόγια. «Δεν μου αρέσει να το ακούω πολύ. Δεν με ψήνει εύκολα. Το λες μια φορά και μετά κάνεις πράξεις. Είμαι ιππότης αλλά όλα θέλουν μέτρο».
Ο ηθοποιός δεν ασχολείται με τα social media, έχει Instagram αλλά δεν είναι εκείνος που το διαχειρίζεται. «Δεν μπορώ να μπω σε αυτόν τον κόσμο. Θα χαωθώ. Θα πάρω πληροφορία που δεν με ενδιαφέρει να την πάρω. Προτιμώ να γνωριστώ δια ζώσης», είπε χαρακτηριστικά στο «Καλύτερα δε γίνεται».
Τέλος, αποκάλυψε το πρώτο πράγμα που θα κάνει όταν ανοίξει η εστίαση:
«Θα πάω σε ένα εστιατόριο με ένα συγγενικό πρόσωπο και θα φάμε μια συγκεκριμένη μακαρονάδα».
- Η Εφές βλέπει… Ελλάδα για μεταγραφές – Οι τρεις παίκτες που κοιτάζει ο Πάμπλο Λάσο
- Ανοσοθεραπεία στον Καρκίνο: Η επανάσταση που αλλάζει τη θεραπεία
- Οι τελικοί του NBA, οι Σικάγο Μπουλς και το Λας Βέγκας – Το τρελό διήμερο του Ντένις Ρόντμαν στην «πόλη της αμαρτίας» το 1998
- Ψάχνει μόνο νίκη στο ΣΕΦ κόντρα στη Βαλένθια ο Ολυμπιακός
- Θανάσης Τσαλταμπάσης: Θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά, η συγκινητική ανάρτηση
- Μετρό: Εκτός λειτουργίας τμήμα της Γραμμής 3
- Ρατσιστικό, ομοφοβικό παραλήρημα Παρασκευαΐδη (ΠΑΣΟΚ): Βλέπει τζιχαντιστές μετανάστες και gay που προσβάλλουν το χριστιανικό ιδεώδες
- Φλορεντίνο Πέρεθ: «Είναι πιθανό κάποιες ομάδες να έχουν υποβιβαστεί λόγω της υπόθεσης Νεγκρέιρα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 16.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/marc-sendra-martorell-vXR-_zOOsEA-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442