Η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως είχε δικαίωμα, εφεσίβαλε την πρωτόδικη απόφαση του αθλητικού δικαστή της Euroleague για την ποινή αποβολής μίας αγωνιστικής στον τεχνικό της Πάμπλο Λάσο, για έλλειψη σεβασμού προς τους διαιτητές της αναμέτρησης με την Αναντολού Εφές, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής.
Η προσπάθειά της, όμως έπεσε στο… κενό, καθώς απορρίφθηκε, κάτι που σημαίνει πως η «βασίλισσα» θα υποδεχτεί χωρίς τον προπονητή της στον πάγκο απόψε (2/4, 22:00) τον Ολυμπιακό, για την 33η αγωνιστική της Euroleague.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ισπανός τεχνικός είχε αντιδράσει έντονα στους διαιτητές του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αναντολού Εφές για φάουλ που σφυρίχτηκε στον Σέιν Λάρκιν.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Ο Σόλσκιερ ήταν το φαβορί για τον πάγκο της αγγλικής ομάδας, αλλά τελικά η διοίκηση του συλλόγου άφησε στα… κρύα του λουτρού τον Νορβηγό, επιλέγοντας τον παλαίμαχο μέσο
Θύμα διαδικτυακής επίθεσης έπεσε Μπρούνο Φερνάντες, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε γνωστό ότι χάκερ απέκτησαν πρόσβαση στον λογαριασμό του στο Χ.