Μια ομαδική δοκιμασία με άρωμα Ιαπωνίας πραγματοποιήθηκε στο MasterChef της Τετάρτης και οι δύο ομάδες ζορίστηκαν αρκετά.
Ο Τζιοβάνι ως νικητής του τεστ δημιουργικότητας χώρισε τις ομάδες και ουσιαστικά επανέφερε την μπλε και κόκκινη ομάδα. Ποια όμως είναι αυτή που χάνει;
Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, η κόκκινη ομάδα των Ιωάννη, Διονύση, Παύλου, Ανούς, Λία είναι αυτή που χάνει και έτσι θα κληθούν να διαγωνισθούν για την ασυλία, αλλά και να βγουν και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.
Όπως έχει γίνει γνωστό, οι τρεις προτεινόμενοι είναι η Λία, η Ανούς και ο Ιωάννης, με τον τελευταίο να είναι ο αυτός που αποχωρεί από το MasterChef.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.