Σοκ στην Μπάγερν : Νοκ άουτ για έναν μήνα ο Λεβαντόφσκι
Μεγάλη ζημιά έπαθε η Μπάγερν, καθώς δεν θα έχει στην διάθεση της Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που τραυματίστηκε με την Εθνική Πολωνίας και θα μείνει στα… πιτς για έναν μήνα.
Τον Ρόμεπρτ Λεβαντόφσκι χάνει η Μπάγερν, καθώς τραυματίστηκε με την Εθνική Πολωνίας και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έναν μήνα.
Μεγάλη ατυχία για του Βαυαρούς που δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον Πολωνό επιθετικό διότι υπέστη τραυματισμό στους συνδέσμους στο γόνατο.
Μάλιστα, αυτό συνέβη στο χειρότερο δυνατό χρονικό διάστημα, με την γερμανική ομάδα να έχει μπροστά της τα δύο παιχνίδια με την Παρί Σεν Ζερμέν για την προημιτελική φάση του Champions League, αλλά και αρκετά ματς στην Bundesliga, η οποία δεν έχει ξεκαθαρίσει και, με την Λειψία να διεκδικεί τον τίτλο.
Φυσικά, είναι τεράστιο πλήγμα και για τον ίδιο που διανύει μια πολύ καλή σεζόν και είναι μερικά γκολ μακριά από το να σπάσει το ρεκόρ των περισσότερων τερμάτων σε μια σεζόν στο γερμανικό πρωτάθλημα του Γκερντ Μίλερ.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι απλές συνήθειες, όπως το να αποφεύγουμε το φαγητό λίγες ώρες πριν τον ύπνο, αρκούν για να ενισχύσουν την καρδιακή λειτουργία.
Μετά από μία ακόμη κακή εμφάνιση, ο Άρης έμεινε στο 1-1 με την Κηφισιά στο «Βικελίδης» και συμπλήρωσε 86 ημέρες χωρίς νίκη στην έδρα του στη Super League.
Ο Ολυμπιακός γύρισε από το 2-0 και έκανε την ολική ανατροπή παίρνοντας το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Volley League απέναντι στον Παναθηναϊκό με 3-2 σετ.
Μετά τις δύο γκέλες-σοκ, η Άρσεναλ πήρε τεράστιο «διπλό» (1-4) επί της Τότεναμ στο… θεωρητικό ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου και ξέφυγε ξανά στο -5 από τη Σίτι.