Το μήνυμά του Ρεχάγκελ προς τους Έλληνες για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση
Ο άλλοτε ομοσπονδιακός προπονητής και πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 με την Ελλάδα, Ότο Ρεχάγκελ, έστειλε το δικό του μήνυμα για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση
Το μήνυμα του για τη συμπλήρωση 200 ετών από την ελληνική Επανάσταση έστειλε ο άλλοτε ομοσπονδιακός προπονητής και πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 με την Ελλάδα, Ότο Ρεχάγκελ.
Το ποστάρισμα του Ρεχάγκελ:
«Αγαπητοί μου φίλοι, Έλληνες (σ.σ. λέγοντας τη συγκεκριμένη πρόταση στα ελληνικά).
Οι πιο θερμές ευχές μου για την εθνική σας επέτειο. Συγχαίρω την Ελλάδα για την 200η επέτειο της Επανάστασης.
Η Ελλάδα, η χώρα που έζησα 9 εκπληκτικά χρόνια, η χώρα που γνώρισα και ο κόσμος που συνάντησα με έφεραν σε επαφή με τον ελληνικό πολιτισμό και τη διαχρονική φιλία με τη Γερμανία.
Οι σχέσεις των χωρών μας πάνε πολύ πίσω στο χρόνο. Ο μεγάλος μας ποιητής Σίλλερ, για παράδειγμα έγραψε: ‘Και ο ήλιος του Ομήρου, κοίτα, μας χαμογελά’. Με αυτά τα λόγια στέλνω τις πιο θερμές ευχές μου σε όλους τους Έλληνες».
#Griechenland2021 ?? Ein ganz besonderer Moment in den 200 Jahren seiner Sportgeschichte war für Griechenland die Errungenschaft des Fußball-Europameistertitels in 2004.
Der Protagonist dieses Erfolgs war Otto Rehhagel, ein Deutscher, den alle Griechen lieben. ? Danke, Otto! pic.twitter.com/sXWXWZeFPq
— Botschaft von Griechenland in Berlin (@GreeceInGermany) March 24, 2021
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.