Survivor: Θύελλα αντιδράσεων για τα υποτιμητικά σχόλια Κοψιδά για Τριαντάφυλλο
Οι χρήστες των social media δεν χαρίστηκαν στον πρώην παίκτη του Survivor.
Ο Γιώργος Κοψιδάς μπορεί να αποχώρησε από το Survivor αλλά συνεχίζει να απασχολεί τους τηλεθεατές, αυτή τη φορά με τα υποτιμητικά σχόλια που έκανε για τον Τριαντάφυλλο κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξής του.
Ανάμεσα σε άλλα ο πρώην παίκτης του Survivor δήλωσε πως: «Ο Τριαντάφυλλος έχει πέσει σε πολλά ατοπήματα, λέει πολλά ψέματα (…) ψοφάει για κουτσομπολιό, ίντριγκα και τσακωμό» ενώ πρόσθεσε:
«Τον Τριαντάφυλλο τον είχα καταλάβει από την πρώτη εβδομάδα, ήξερα με τι άνθρωπο είχα να κάνω. Ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν, κάνουν ακριβώς το ίδιο. Ο Αλέξης είναι πιο μορφωμένος, χειρίζεται καλά το λόγο και είναι χειριστικός. Ο Τριαντάφυλλος είναι χαμηλότερης μόρφωσης και πνευματικού επιπέδου και συμπεριφέρεται πιο απλά. Το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι να λαϊκίζει και έχει βρίσει πολύ τον Ασημακόπουλο».
Τα σχόλια του Κοψιδά προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στα social media:

- Γαύδος: Διάσωση 361 αλλοδαπών από το Λιμενικό
- «Κινείται για τον Αντράντε ο ΠΑΟΚ…»
- Ελένη Παπαδοπούλου: Στην Ευελπίδων ο γιος της που συνελήφθη για τη δολοφονία της – Όταν έλεγε ότι «ήταν ατύχημα από τσιγάρο»
- Νέα Αριστερά για τη λογοκρισία στη Φλώρινα: Μας γυρίζουν στον Μεσαίωνα του Καντιώτη
- Μέσα στη «Φωλιά του Λύκου», το κρυφό αρχηγείο στο δάσος από όπου ο Χίτλερ διεύθυνε τον πόλεμο
- Yπόθεση Νεγκρέιρα: «Η Ρεάλ σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημιώσεις από την Μπαρτσελόνα»
- Το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο συμπλήρωσε 300 χρόνια – Αργοψημένο γουρουνόπουλο και φάντασμα στο κελάρι
- Βαρδούσια: Άκαρπες οι έρευνες για τους τρεις ορειβάτες που αγνοούνται – Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό τους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)














































![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ot_golden_visa24_1-1200x703-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442