«Έφυγε» ο θρύλος της Λιντς, Πίτερ Λόριμερ
Πέθανε σε ηλικία 74 ετών ο κορυφαίος σκόρερ της Λιντς, Πίτερ Λόριμερ μετά από μακροχρόνια ασθένεια.
Ο κορυφαίος σκόρερ της Λιντς, Πίτερ Λόριμερ, πέθανε σε ηλικία 74 ετών μετά από μακροχρόνια ασθένεια, ενώ τα παγώνια έκαναν γνωστό, ότι τον περασμένο μήνα, ο Λόριμερ, στέλεχος της μεγάλης ομάδας της δεκαετίας του 1960 και του 70, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο.
Ο επιθετικός μέσος, σημείωσε 238 γκολ για την Λιντς σε δύο περιόδους με το σύλλογο, ενώ κέρδισε δύο τίτλους πρωταθλήματος, το Κύπελλο FA και το League Cup και ήταν επίσης μέρος της ομάδας που έχασε τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών από τη Μπάγερν το 1975.
«Η προσφορά του Πίτερ στη Λιντς Γιουνάιτεντ δεν θα ξεχαστεί ποτέ και ο θάνατός του αφήνει μια άλλη τεράστια απώλεια στην οικογένεια της Λιντς Γιουνάιτεντ», ανέφερε η Λιντς.
«Θα παραμείνει πάντα εικόνα ο του συλλόγου και η κληρονομιά του στο Elland Road θα συνεχίσει. Οι σκέψεις μας είναι φυσικά με τη σύζυγο του Πίτερ, Σου και την υπόλοιπη οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.» Ο Λόριμερ είχε επίσης 21 συμμετοχές με τη Σκοτία και αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1974.
- Γουέστ Χαμ – Λιντς Γιουνάιτεντ 2-4 πεν. (2-2 κ.α.): Πρόκριση «θρίλερ» στην 4άδα του FA Cup για τα «Παγώνια»
- Μιχαηλίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό
- LIVE: Ίντερ – Ρόμα
- Λουτσέσκου: Αναχωρεί άμεσα για τη Ρουμανία λόγω της υγείας του πατέρα του
- Καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού με Ελ Κααμπί (vid)
- Μπενίτεθ: «Δίκαιο το αποτέλεσμα με ΠΑΟΚ, μπορούσαμε να είχαμε καλύτερες επιλογές»
- Άνοιξε το σκορ η ΑΕΚ με Κοϊτά (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442