Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στην περιοχή της οδού Σολωμού μετά το περιστατικό με την γυναίκα που απειλούσε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από το μπαλκόνι της.
Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τη γυναίκα και τη μεταφέρει εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Ρίου που εφημερεύει για ψυχιατρικά περιστατικά.
Για αρκετή ώρα η γυναίκα βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της, κλαίγοντας και ουρλιάζοντας και απειλώντας ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της.
Μάλιστα, πετούσε αντικείμενα μέσα από το σπίτι της προς τον δρόμο. Οι γείτονες φοβούμενοι μην κάνει πράξη τις απειλές της κάλεσαν την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο.
Οι αστυνομικοί είδαν τη γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση, να φωνάζει και να επιχειρεί να ανέβει στα κάγκελα για να πέσει στο κενό.
Με αστραπιαίες κινήσεις οι άνδρες της Αστυνομίας κατάφεραν να μπουκάρουν – μέσα σε δευτερόλεπτα – στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου, να βγουν στο μπαλκόνι και να την ακινητοποιήσουν λίγο πριν πέσει στο κενό.
Στο σημείο είχε προλάβει και είχε φτάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου ανέλαβε τη διακομιδή της.
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο, λίγο πριν την επέμβαση της Αστυνομίας:
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας