Πελώνη – κοροναϊός : Αναζητούνται βαλβίδες αποσυμπίεσης – Το απόγευμα ανακοινώσεις για την ενίσχυση του ΕΣΥ
«Ότι γίνει θα γίνει με μεγάλη προσοχή. Η Επιτροπή συνεδριάζει την Παρασκευή για να επαναξιολογήσει τα νέα δεδομένα» είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος προαναγγέλλοντας περαιτέρω ενίσχυση του ΕΣΥ
Στο σχέδιο της κυβέρνησης για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων αναφέρθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι αναζητούνται «βαλβίδες αποσυμπίεσης» και πιο έξυπνοι τρόποι – όπως είπε – ώστε να υπάρξει ένα ορίζοντας για σταδιακή επαναλειτουργία κάποιων δραστηριοτήτων.
Η κ. Πελώνη αναφέρθηκε στην πίεση που υπάρχει στο ΕΣΥ εξαιτίας της αύξησης των διασωληνωμένων και όπως τόνισε, περιμένουμε να δούμε αν η αύξηση της θετικότητας που υπήρξε χθες (σ.σ έφτασε το 12%) ήταν κάτι το συγκυριακό ή είναι κάτι άλλο που πρέπει να μας προβληματίσει σε βάθος χρόνου.
«Υπάρχει κόπωση στην κοινωνία. Αν δεν είχαμε πάρει τα μέτρα, θα είχαμε περισσότερα κρούσματα, περισσότερους διασωληνωμένους και θανάτους» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ.
Έρχεται περαιτέρω ενίσχυση του ΕΣΥ
«Ότι γίνει θα γίνει με μεγάλη προσοχή. Η Επιτροπή συνεδριάζει την Παρασκευή για να επαναξιολογήσει τα νέα δεδομένα» είπε προαναγγέλλοντας περαιτέρω ενίσχυση του ΕΣΥ.
«Το απόγευμα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας θα κάνει ανακοινώσεις για περαιτέρω ενίσχυση του ΕΣΥ και μέσω του ιδιωτικού τομέα» επεσήμανε η κ. Πελώνη.
- Lemmy lives: Μια επική συναυλία – πάρτι αφιερωμένη στο icon του hard rock και της αλητείας
- Απείθαρχοι; Αλαζόνες; Τεμπέληδες; Η Γενιά Z αντιμετωπίζει ένα γνώριμο κύμα κριτικής στον χώρο εργασίας
- Εκδικάζεται η αίτηση αναίρεσης της Παρασκευής Τυχεροπούλου στην εκδικητική συμπεριφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Ποιες μεταβιβάσεις ακίνητων βρίσκονται στο μικροσκόπιο της εφορίας
- Μπορεί η κηπουρική να μειώσει το άγχος και την κατάθλιψη;
- Στερεύει η Ελλάδα από εργατικά χέρια; – Σε ποιους κλάδους καταγράφονται ελλείψεις
- Δύο ανήλικοι και ένας 18χρονος ξυλοκόπησαν και λήστεψαν διανομέα στην Αργυρούπολη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442