Μέσι : Μεγάλη τιμή το ρεκόρ αγώνων με την Μπαρτσελόνα
Ο αργεντινός σούπερ σταρ μίλησε για το τεράστιο επίτευγμα που σημείωσε με τους Μπλαουγκράνα και τόνισε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιον το συγκεκριμένο ρεκόρ
Με δύο γκολ και μία ασίστ στη χθεσινή νίκη (4-1) της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Ουέσκα γιόρτασε ο Λιονέλ Μέσι την ισοφάριση του ρεκόρ αγώνων του Τσάβι με τους Καταλανούς, φθάνοντας τα 767 παιχνίδια.
Ο αργεντινός σούπερ σταρ μίλησε για το τεράστιο επίτευγμα που σημείωσε με τους Μπλαουγκράνα και τόνισε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιον το συγκεκριμένο ρεκόρ.
«Είναι μεγάλη τιμή να φθάσω σε αυτόν τον αριθμό παιχνιδιών με την Μπαρτσελόνα. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου που με συνόδευσαν αυτά τα χρόνια, και την οικογένεια και τους φίλους μου, που ήταν πάντα στο πλευρό μου» έγραψε ο διάσημος Αργεντινός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Το ρεκόρ αναμένεται να το καταρρίψει, όταν η Μπαρτσελόνα επισκεφθεί τη Ρεάλ Σοσιεδάδ την επόμενη Κυριακή.
Ο Λιονέλ Μέσι, που έφθασε στην Μπαρτσελόνα σε ηλικία 13 ετών το 2000, πριν κάνει το ντεμπούτο του, το 2004, έχει ξεπεράσει ήδη τον Σέζαρ ως κορυφαίο σκόρερ όλων των εποχών το 2012 και μέχρι σήμερα έχει 661 γκολ για το σύλλογο, ενώ ξεπέρασε επίσης τον Αντρές Ινιέστα ως τον παίκτη με τα περισσότερα τρόπαια, τον Αύγουστο του 2018, φθάνοντας τα 34.
Ο 33χρονος πλέον Μέσι κατέχει επίσης τα ρεκόρ της Μπαρτσελόνα για τις περισσότερες ασίστ (290), τα περισσότερα χατ-τρικ (48) και τα περισσότερα γκολ σε μία σεζόν (73 το 2011-12).
Έγινε, ακόμα, ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στη La Liga το 2014 και κέρδισε έξι φορές τη Χρυσή Μπάλα (Ballon d’Or), που απονέμεται στον καλύτερο παίκτη στον κόσμο κάθε χρόνο.
- «Κλειδώνει» την πρόκριση στους «8» η ΑΕΚ με την Τσέλιε, να δώσει συνέχεια στο ευρωπαϊκό όνειρο ο Παναθηναϊκός
- Θάντερ – Νετς 121-92: Τρομερός Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και 10η σερί νίκη για την Οκλαχόμα
- Γουόρντ: «Αν δεν είσαι εγωιστής οι… Θεοί του μπάσκετ θα στο ανταποδώσουν»
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Συμπληρώθηκε το παζλ: Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Champions League
- Τότεναμ – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-2: Πρόκριση για τους «Ροχιμπλάνκος» και τώρα ισπανικός «εμφύλιος» (vid)
- Λίβερπουλ – Γαλατάσαραϊ 4-0: Θριαμβευτική πρόκριση των «κόκκινων» (vid)
- Μπάγερν-Αταλάντα 4-1: Γερμανική επέλαση με «καυτό» δίδυμο τους Χάρι Κέιν και Λουίς Ντίας (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 19.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442