Εκπληκτικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σημείωσε το 24ο triple double της καριέρας του και οδήγησε τους Μπακς στη νίκη με 125-119 απέναντι στους Ουίζαρντς του Ουέστμπρουκ, στη μία από τις δύο αναμετρήσεις των δύο ομάδων μέσα σε τρεις μέρες.
Ο Greak Freak γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την 500ή του συμμετοχή στην αρχική πεντάδα των Μπακς με 33 πόντους, έχοντας 10/14 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 7/8 βολές, 11 ριμπάουντ, 11 ασίστ, ένα κλέψιμο, ένα μπλοκ, τρία φάουλ και τέσσερα λάθη σε 36 λεπτά συμμετοχής, ενώ επτά συμπαίκτες του (Χόλιντεϊ, ΝτιΒιντσέντζο, Μίντλετον, Λόπεζ, Φορμπς, Κόνατον, Πόρτις) είχαν διψήφιο αριθμό πόντων.
Από την άλλη, ο Ράσελ Ουέστμπρουκ επί της ουσίας πάλευε μόνος του βάζοντας 42 πόντους με 11/21 δίποντα, 5/11 τρίποντα και 5/9 βολές, ενώ είχε και 10 ριμπάουντ, 12 ασίστ, 2 κλεψίματα.
Στο 14-23 (7-12 εντός έδρας) έπεσαν οι Ουίζαρντς, στο 24-14 ανέβηκαν οι Μπακς, που έχουν πλέον 9-9 μακριά από το Μιλγουόκι.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Μπουσαΐντ αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα (29/12) στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών, ενώ ο Ρέγες συνεχίζει τις επαφές για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, αριστερού μπακ και χαφ.
Ο συμπαίκτης του Ταϊρίκ Τζόουνς στην Παρτιζάν, Μπρούνο Φερνάντο, κλήθηκε να απαντήσει στα σενάρια που φέρνουν τον Αμερικανό σέντερ στην πόρτα της εξόδου από τη σερβική ομάδα.