Την ποινή φυλάκισης των εννιά ετών στον Ρομπίνιο, για τον βιασμό μιας 23χρονης το 2013 σε πάρτι στην Ιταλία, επικύρωσε το Εφετείο του Μιλάνου.
Ο Βραζιλιάνος άσος είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε εννιά έτη φυλάκισης για βιασμό μιας νεαρής κοπέλας από την Αλβανία. Είχε ασκήσει έφεση, όμως αυτή απορρίφθηκε το βράδυ της Τρίτης (9/3).
Ο 37χρονος πρώην ποδοσφαιριστής των Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν, Μάντσεστερ Σίτι, Ατλέτικο Μινέιρο, Μπασάκσεχιρ και Σίβασπορ έχει διορία 45 ημερών για να προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο, στην Ιταλία, όμως αναφέρεται ότι ούτε εκεί υπάρχουν πιθανότητες να δικαιωθεί.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ρομπίνιο είχε υπογράψει στη Σάντος τον Οκτώβριο, όμως μετά το εν λόγω περιστατικό και την κατακραυγή από φιλάθλους και χορηγούς, το συμβόλαιο του λύθηκε άμεσα.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.