Για την μεγάλη αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης, μίλησε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος τεχνικός τόνισε πως δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοιους αγώνες, ενώ ζήτησε από τους παίκτες του να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο.
«Δεν υπάρχουν φαβορί στα ντέρμπι. Πρέπει να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο, το οποίο είναι και το ζητούμενο για τους οπαδούς. Ότι συνέβη στο παρελθόν δεν έχει σχέση με το επερχόμενο παιχνίδι. Θα παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και αυτό είναι όλο.
Δεν ξέρω τι θα συμβεί, αλλά πρέπει να αγωνιστούμε καλά απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι σε εξαιρετική φόρμα. Πρέπει να ξεκινήσουμε με θετικό πρόσημο και να το διατηρήσουμε για 90 λεπτά. Στους παίκτες μου αρέσει πάντως πολύ να παίζουν τέτοιους αγώνες.»
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του CEV Cup. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 6HD.
Θέλοντας να «αποζημιώσουν» τους 374 οπαδούς που ταξίδεψαν στον Αρκτικό Κύκλο για να δουν την άθλια εμφάνιση κόντρα στη Μπόντο/Γκλιμτ οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι θα καλύψουν τα έξοδα των εισιτηρίων.
Ο μεγάλος πρωταθλητής του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, θα κάνει την πρεμιέρα του για το νέο έτος στην ημερίδα της Παιανίας το προσεχές Σάββατο 24 Ιανουαρίου.