Έντονη ανησυχία επικρατεί στους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τον τραυματισμό που υπέστη ο Ρούμπεν Σεμέδο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Οι «ερυθρόλευκοι» ανησυχούν πως ο Σεμέδο μπορεί να έχει υποστεί ρήξη του έσω πλάγιου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο, αλλά θα το εξακριβώσουν με τον έλεγχο που θα υποβάλλουν τον ποδοσφαιριστή.
Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός θα υποβληθεί σε μαγνητική για να εκτιμήσει ο γιατρός του πρωταθλητή Ελλάδας το πρόβλημα.
Ο Σεμέδο χτύπησε μετά από μία διεκδίκηση της μπάλας με τον Νίνη και δεν μπορούσε να συνεχίσει, με αποτέλεσμα ο Πέδρο Μαρτίνς να τον αντικαταστήσει με τον Παπασταθόπουλο στο 39′.
ο Σεμέδο δεν θα έπαιζε με τη Λαμία και τη Λάρισα στις δύο αγωνιστικές που απομένουν για την κανονική διάρκεια της Superleague, γιατί θα εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών.
Συνεπώς, η αγωνία είναι αν ο Σεμέδο θα προλάβει τον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Άρη και τα παιχνίδια με την Άρσεναλ για τους «16» του Europa League.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου «πήρε τα βήματα» και έκανε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, παρά την προσπάθεια του Τσέντι Όσμαν να τον ανακόψει.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Μεγάλη Βρετανία η Ρέιντζερς έκανε πρόταση στην ΑΕΚ για τον Τζέιμς Πενράις, με την ελληνική ομάδα ωστόσο να απαντά αρνητικά στους Σκωτσέζους.
Ο Σίριλ Ντέσερς δεν θα συνεχίσει στο Κόπα Άφρικα με την Εθνική Νιγηρίας λόγω ενός τραυματισμού στον μηρό. Στην Αθήνα ο 31χρονος φορ θα υποβληθεί σε μαγνητική θα δείξει το μέγεθος του προβλήματός του.
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τη 19η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.