Ο Κροάτης βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και παρακολουθεί το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αρη – Μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Τριφυλλιού.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Αρη για την 15η αγωνιστική της Basket League, με τον Μάριο Χεζόνια να βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και να παρακολουθεί από κοντά τους νέους του συμπαίκτες.
Ο Κροάτης σούπερ σταρ δεν βρίσκεται στην 12άδα του Τριφυλλιού, αλλά σύντομα θα τεθεί στη διάθεσή του Κάτας και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα.
Ο Χεζόνια ήρθε στην Ελλάδα την Πέμπτη, κάνει εντατικές προπονήσεις με τους συνεργάτες του Ισραηλινού και πλέον μετράει αντίστροφα για την πρώτη του συμμετοχή με τα χρώματα του Παναθηναϊκού.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Τρίποντο-χρυσάφι για τη ΑΕΛ Novibet στο ντέρμπι των ουραγών. Η Θεσσαλική ομάδα ανέβηκε στη 10η θέση, φτάνοντας στους 16 βαθμούς. Ο Πανσερραϊκός (τελευταίος με 8 βαθμούς)
LIVE: Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης για την 21η αγωνιστική της La Liga.
Με ένα γκολ του Λούκα Γιόβιτς η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης πριν υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι κορυφής. Φώναξαν για φάουλ στη φάση του γκολ οι Αρκάδες.