Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει και τέταρτο τέρμα κόντρα στην Αϊντχόφεν στο δεύτερο ημίχρονο του ματς στο Καραϊσκάκη με σκόρερ τον Γιώργο Μασούρα.
Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 68ο λεπτό του ματς με τους Ολλανδούς στη θέση του Ματιέ Βαλμπουενά και λίγα λεπτά αφού μπήκε στον αγωνιστικό χώρο έκανε το 4-2 με ένα φοβερό πλασέ, δίνοντας έναν… αέρα δυο τερμάτων στους Πειραιώτες.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Λίγα 24ωρα μετά τη βαριά ήττα της από την Ατλέτικο για το Κύπελλο, η Μπαρτσελόνα υπέστη νέα οδυνηρή ήττα, αυτή τη φορά με 2-1 στην έδρα της Τζιρόνα. Πλέον στην κορυφή της La Liga βρίσκεται η Ρεάλ....
Ο Αλέξανδρος Γκιννής αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην καριέρα του, κατεβαίνοντας τιμητικά την πίστα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Κορτίνα.
Ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης που έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον Κωνσταντίνο Καρέτσα είναι και η Μίλαν, όπως τονίζει ιταλικό δημοσίευμα που τον χαρακτηρίζει «Βασιλιά των ασίστ».
Τα έργα ανακατασκευής του εμβληματικού γηπέδου έχουν καθυστερήσει πολύ και ίσως το Αζτέκα δεν είναι έτοιμο για το εναρκτήριο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 11 Ιουνίου