Παναθηναϊκός : Αλλάζει τη μισή ενδεκάδα ο Μπόλονι – Η αποστολή για το Κύπελλο
Χωρίς πέντε βασικούς ταξιδεύει για το Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός. Φρεσκάρει την ενδεκάδα του ο Μπόλονι εν όψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΣ για το Κύπελλο.
Με αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός αύριο στο Αγρίνιο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρώτο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ο Λάζλο Μπόλονι θα αφήσει στην Αθήνα τους Διούδη, Μολό, Χουάνκαρ και Ιωαννίδη, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Σανκαρέ λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Πρωταθλήτρια Ευρώπης για ένατη φορά στην ιστορία της -και μάλιστα μέσα στο σπίτι της- αναδείχθηκε η Σερβία, μετά τη νίκη της με 10-7 επί της Ουγγαρίας στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο ανδρών.