Η ένταξη του Τι Τζέι Μπρέι στο ρόστερ του Παναθηναϊκού σημαίνει ότι ο Μάρκους Φόστερ θα αποδεσμευτεί σύντομα. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν ικανοποίησε και ο Όντεντ Κάτας έφερε τον αντικαταστάτη του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φόστερ έχει καταλήξει σε συμβιβασμό με τους ανθρώπους της ΚΑΕ, προκειμένου να λύσει το συμβόλαιο του. Η ανακοίνωση για τη συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.
Παράλληλα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού συζητά και με τον Σέλβιν Μακ για να διακόψει τη συνεργασία του. Παρότι ο Αμερικανός υπέγραψε πρόσφατα μέχρι το τέλος της σεζόν, δεν έχει πείσει τον Κάτας.
Ο Ισραηλινός προπονητής εξετάζει άλλες εναλλακτικές, προσαρμοσμένες στο μικρό μπάτζετ που έχει στη διάθεση του.
Ο Παναθηναϊκός έχει προθεσμία μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου για να προχωρήσει σε αλλαγές στο δυναμικό του, για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Euroleague.
Ωστόσο, επειδή στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός δεν διεκδικεί τίποτα περισσότερο από αξιοπρεπείς εμφανίσεις, ο Κάτας δεν πιέζεται στην επιλογή του από το deadline.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.