Ο γκουρού του μακιγιάζ Τζέιμς Τσαρλς αντιμετωπίζει αντιδράσεις για την ψεύτικη φωτογράφηση εγκυμοσύνης που δημοσίευσε

Ο γκουρού του μακιγιάζ Τζέιμς Τσαρλς αντιμετωπίζει αντιδράσεις για την ψεύτικη φωτογράφηση εγκυμοσύνης που δημοσίευσε.

Η φωτογραφία που έφερε αντιδράσεις

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο influencer ομορφιάς μοιράστηκε μια γυμνή φωτογραφία του εαυτού του με μια πρόσθετη κοιλιά για να προωθήσει το νέο του βίντεο, «24 Hours Being PREGNANT !!.». Και όπως υποδεικνύεται από τον τίτλο, το βίντεο δείχνει τον Τσαρλς να ολοκληρώνει μια σειρά από εργασίες που του έδωσε η φίλη του Laura Mellado – η οποία περιμένει επί του παρόντος το δεύτερο παιδί της – συμπεριλαμβανομένου του να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο και να αντιμετωπίζει προσομοιωμένες συστολές.

Όμως, παρόλο που ο Τσαρλς ξεκίνησε λέγοντας στο βίντεο πως «δεν κοροϊδεύει τις εγκυμοσύνες, τις ευαισθησίες και τις επιπλοκές που έρχονται γύρω από αυτό το θέμα», πολλοί τον επέκριναν λέγοντας πως κάνει χιούμορ με εκείνους που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδιά ή αντιμετωπίζουν ζητήματα που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη.

Άγριο «κράξιμο» από τους χρήστες των socialmedia

Όχι μόνο αυτό, άλλοι τον κατηγόρησαν ότι στοχεύει στην πρόσφατη ανακοίνωση εγκυμοσύνης της τραγουδίστριας Χαλσέι χάρη στη χρήση παρόμοιας λεζάντας στην δημοσίευση του.

Ωστόσο, δεδομένου ότι η Χάλσει ήταν ανοιχτή στο να μοιραστεί στο παρελθόν την αποβολή και τον συνεχιζόμενο αγώνα της με την ενδομητρίωση, οι χρήστες των social media τον «έκραξαν» και υποστήριξαν ότι το βίντεο «χλευάζει όλα όσα έχει περάσει».

Ο Τζέιμς Τσαρλς δεν έχει ακόμη ανταποκριθεί σε όλες αυτές τις αντιδράσεις. Ωστόσο, είπε ότι ένα μέρος των εσόδων από το βίντεο θα διατεθεί σε φιλανθρωπικά ιδρύματα αφιερωμένα στη βοήθεια γυναικών με επιπλοκές κατά την εγκυμοσύνη.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr