Με πρωταγωνιστή τον Αχμέντ Χασάν, ο οποίος σκόραρε δύο γκολ, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του Αρη και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου.
Ο Τιάγκο Σίλβα μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε ότι οι Ερυθρόλευκοι έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι και σκόραραν δύο γκολ, ενώ αναφέρθηκε και στη ρεβάνς, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Τιάγκο Σίλβα στην κάμερα της Cosmote TV:
Για το αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ότι δεχτήκαμε γκολ δεν είναι καλό, αλλά σκοράρουμε σε όλα ματς τα παιχνίδια. Θα πάμε λοιπόν στη ρεβάνς όχι μόνο για να σκοράρουμε, αλλά και για να πάρουμε τη νίκη».
Για τη δική του παρουσία: «Δε νομίζω πως ήταν το καλύτερό μου παιχνίδι, αλλά σίγουρα όσο περνά ο καιρός βελτιώνομαι και νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Νιώθω άνετα στη θέση που παίζω, σε μια τέτοια ομάδα μπορείς να προσαρμοστείς σε οποιαδήποτε θέση. Δεν έχω πρόβλημα».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Την Κυριακή, συμπληρώνονται 45 χρόνια από την αποφράδα 8η Φεβρουαρίου 1981 και την τραγωδία της Θύρας 7, όπου έχασαν τη ζωή τους 21 φίλαθλοι και ο Ολυμπιακός τίμησε τη μνήμη τους στο ετήσιο μνημόσυνο.
Κανονικά θα αγωνιστεί στην υπόλοιπη σεζόν των Μιλγουόκι Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όταν θα επιστρέψει από τον τραυματισμό του, όπως τόνισε ο προπονητής του, Ντοκ Ρίβερς.