Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βασίλη Σπανούλη, αποθεώνοντας τον αρχηγό της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού.
Ο μεσοεπιθετικός των πειραιωτών διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Kill Bill και σε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA, μίλησε με αποθεωτικά λόγια για τον 38χρονο παίκτη.
Ο Φορτούνης δήλωσε πως ο Σπανούλης είναι καλύτερος μπασκετμπολίστας, ενώ επεσήμανε πως δε θέλει να αποσυρθεί ποτέ από τα παρκέ.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Φορτούνης:
«Ο Βασίλης καλύτερα να μην σταματήσει, για μένα. Δεν μπορείς να τα βάλεις με τον χρόνο. Θα σταματήσει, ναι, αλλά δεν ξέρω το πότε.
Του εύχομαι ό,τι καλύτερο στη ζωή του, όταν σταματήσει. Όπως είπα, για μένα, μακάρι να μην σταματήσει για να τον θαυμάζουμε στο γήπεδο, γιατί είναι ο καλύτερος μπασκετμπολίστας.
Είναι φίλος μου και τον παρακολουθώ, μιλάμε, μου έχει πει πολλά πράγματα, τα οποία προσωπικά ήταν λόγια που κράτησα, γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει κατακτήσει τα πάντα, έχει τον πρωταθλητισμό μέσα του, είναι ηγέτης και όταν μιλάμε, τον ακούω. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ».
Όπως γνωστοποίησε η Euroleague, η εξ αναβολής αναμέτρηση ανάμεσα σε Χάποελ Τελ Αβίβ και Παρί… αναβλήθηκε ξανά λόγω των επιθέσεων ανάμεσα σε Ιράν και Ισραήλ.
Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος η Εθνική Γυναικών δεν πρόκειται να ταξιδέψει στο Ισραήλ για την 3η αγωνιστική των προκριματικών ομίλων του Euro 2026