Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και η… μίνι έκπληξη έχει να κάνει με τη χρησιμοποίηση του Μάρκο Λιβάγια στην κορυφή της επίθεσης ενώ οι Ολιβέιρα και Ανσαριφάρντ έμειναν στον πάγκο.
Ο Αθανασιάδης είναι κάτω από τα δοκάρια, Μπακάκης, Λάτσι, Σβάρνας και Λόπες η τετράδα στην άμυνα με τους Γαλανόπουλο, Σιμόες και Σάκχοφ να αποτελούν την τριάδα στα χαφ.
Στην επίθεση θα βρίσκονται ο Λιβάι Γκαρσία στα δεξιά, ο Μάνταλος στα αριστερά με τον Λιβάγια στην κορυφή.
Στον πάγκο: Τσιντώτας, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς και Ολιβέιρα.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.