Μπαρτσελόνα : Νοκ άουτ ο Ντεστ
Χωρίς τον Σερζίνιο Ντεστ θα χρειαστεί να πορευτεί για τις επόμενες εβδομάδες η Μπαρτσελόνα
«Πλήγμα» για την Μπαρτσελόνα και τον Ρόναλντ Κούμαν, καθώς ο Σερζίνιο Ντεστ τραυματίστηκε εκ νέου και θα χρειαστεί να μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες, μέχρι να ξεπεράσει πλήρως τη ζημιά που υπέστη στον τελικό του Σούπερ Καπ με την Μπιλμπάο.
Όπως ενημέρωσαν οι «μπλαουγκράνα», ο Αμερικανός δεξιός μπακ βγήκε από τον τελικό με ενοχλήσεις στον δεξιό μηρό, με αποτέλεσμα ο Ρόναλντ Κούμαν να μην μπορεί να τον υπολογίζει για τις επόμενες εβδομάδες.
Στην επίσημη ανακοίνωση η Μπαρτσελόνα δεν ξεκαθαρίζει για το χρονικό διάστημα το οποίο θα λείψει ο 20χρονος αμυντικός.
- Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν μου παίρνει κανείς δώρο τα Χριστούγεννα»
- Επικό βίντεο: Η κόρη του Τσικίνιο τραγουδάει τον ύμνο του Ολυμπιακού (vid)
- Από τον Φόντεν στον Ρόδρι: Τα «αστέρια» της Premier League που «κατέρρευσαν» χρηματιστηριακά στο 2025 (pic)
- Από την UEFA στη Νότια Αμερική: και το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο υιοθετεί το Financial Fair Play
- Παναθηναϊκός: Οκτώ παίκτες με ίωση – Πάει για αναβολή το ματς με το Μαρούσι
- OnlyFans και τένις: Μια συνεργασία που προκαλεί αντιδράσεις και αλλάζει τους κανόνες
- Ο… δάσκαλος Ρέτσος μαθαίνει ελληνικά στον Τσικίνιο σε ένα απολαυστικό βίντεο
- Το Μαρόκο που κινείται σε ρυθμούς… Ελ Κααμπί και το απίθανο βίντεο από την προπόνηση (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)















































![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ot_golden_visa24_1-1200x703-315x220.jpg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442