Μπαρτσελόνα : Νοκ άουτ ο Ντεστ
Χωρίς τον Σερζίνιο Ντεστ θα χρειαστεί να πορευτεί για τις επόμενες εβδομάδες η Μπαρτσελόνα
«Πλήγμα» για την Μπαρτσελόνα και τον Ρόναλντ Κούμαν, καθώς ο Σερζίνιο Ντεστ τραυματίστηκε εκ νέου και θα χρειαστεί να μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες, μέχρι να ξεπεράσει πλήρως τη ζημιά που υπέστη στον τελικό του Σούπερ Καπ με την Μπιλμπάο.
Όπως ενημέρωσαν οι «μπλαουγκράνα», ο Αμερικανός δεξιός μπακ βγήκε από τον τελικό με ενοχλήσεις στον δεξιό μηρό, με αποτέλεσμα ο Ρόναλντ Κούμαν να μην μπορεί να τον υπολογίζει για τις επόμενες εβδομάδες.
Στην επίσημη ανακοίνωση η Μπαρτσελόνα δεν ξεκαθαρίζει για το χρονικό διάστημα το οποίο θα λείψει ο 20χρονος αμυντικός.
- Πώς μπορεί να απασχολήσει τη Euroleague ο τραυματίας Έξουμ: Όλες οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του
- Ο μεγάλος τελικός του Super Cup: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός «μονομαχούν» για τον τίτλο
- Σπουδαία νίκη για τους Σίξερς με Μάξι και Εμπίντ να κάνουν τη διαφορά (102-105) – Όλα τα αποτελέσματα στo NBA
- Ο Μαξιμιλιάν Ιμπραΐμοβιτς «επιστρέφει» στο παρελθόν του πατέρα του
- Λίβερπουλ – Μπάρνσλεϊ 4-1: Πρόκριση για τους «Reds» και τώρα Μπράιτον! – Αναλυτικά τα ζευγάρια στους «32»
- Γιουβέντους – Κρεμονέζε 5-0: «Πάρτι» για τη Μεγάλη Κυρία
- Ρεάλ Μαδρίτης: Η «AS» εξηγεί από πότε άρχισε η «φθορά» του Τσάμπι Αλόνσο στη «βασίλισσα»
- Άρχισε γυμναστήριο ο μαχητής της ζωής Ακίλε Πολονάρα!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442