Την πρόκρισή της στον 4ο γύρο του FA Cup πανηγύρισε η Νότιγχαμ Φόρεστ.
Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη το απόγευμα του Σαββάτου (9/1) υποδέχθηκε την Κάρντιφ στο «Σίτι Γκράουντ» και επικράτησε με 1-0. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε ο Τέιλορ στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον αγώνα με την Κάρντιφ αγωνίστηκαν βασικοί οι πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, Καφού και Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο.
Ο πρώτος έμεινε στον γήπεδο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ενώ ο Ισπανός επιθετικός έγινε αλλαγή στο 66’. O πρώην στράικερ των Πειραιωτών φέτος έχει αγωνιστεί σε 10 παιχνίδια με τη φανέλα της βρετανικής ομάδας, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει.
Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:
Πρόκριση στην παράταση για Έβερτον
Ένα γκολ του Ντουκουρέ στο 3ο λεπτό της παράτασης απέτρεψε την πρώτη μεγάλη έκπληξη στον 3ο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας.
Η Έβερτον χρειάστηκε το έξτρα ημίωρο για να ξεπεράσει (2-1) το εμπόδιο της Ρόδεραμ, που βρίσκεται στην τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας της δεύτερης κατηγορίας (Championship), και να συνεχίσει στο θεσμό.
Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είχε προηγηθεί στο ξεκίνημα (9΄) με τον Τσενκ Τοσούν, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 56΄ με τον Ολοσούντε, πριν «λυγίσουν» στην παράταση.
Στο μεταξύ, η ερασιτεχνική Τσόρλεϊ νίκησε 2-0 και απέκλεισε τη Ντέρμπι Κάουντι, η οποία όμως παρατάχθηκε με νεαρούς ποδοσφαιριστές, καθώς έχει «χτυπηθεί» από πολλαπλά κρούσματα κορονοϊού και όλη η πρώτη ομάδα βρίσκεται σε καραντίνα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 3ου γύρου στο Κύπελλο Αγγλίας έχουν ως εξής:
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.
Ο Εργκιν Αταμάν στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Βεζένκοφ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ενώ παραδέχθηκε ότι κάποιοι παίκτες του φοβούνται μετά από τόσες σερί ήττες.