Ελένη Μενεγάκη: Οι δυο ευχές της για τον καινούριο χρόνο
Παρότι από τον Ιούνιο δεν τη βλέπουμε στη μικρή μας οθόνη, η «βασίλισσα της TV» Ελένη Μενεγάκη διατηρεί επαφή με τους χιλιάδες fans της μέσα από το Instagram.
Παρότι από τον Ιούνιο δεν τη βλέπουμε στη μικρή μας οθόνη, η «βασίλισσα της TV» Ελένη Μενεγάκη διατηρεί επαφή με τους χιλιάδες fans της μέσα από το Instagram.
Η ίδια έγραψε στην ανάρτησή της: «Σου δίνω μόνο δυο ευχές για τον καινούριο χρόνο πάμπλουτος να είσαι στην χαρά και πάμπτωχος στον πόνο! (κάπου το διάβασα κ μου άρεσε πολύ !)», συνοδεύοντας με δύο φωτογραφίες της, τραβηγμένες στο σπίτι της.
Δείτε την δημοσίευση
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ποταμός – Κινδύνευσαν τουρίστες και κάτοικοι στη Φοινικούντα
- Αγρότες: Χιλιάδες τρακτέρ στους δρόμους, «η πιο μεγάλη κινητοποίηση από το 2016» – Στα σκοινιά η κυβέρνηση
- 18 χρόνια και 1.297 αγώνες: Ο ΛεΜπρόν για πρώτη φορά μονοψήφιος από το 2007!
- Η Pantone κάνει μια εκπληκτική επιλογή για το χρώμα (μη χρώμα) της χρονιάς 2026 -«Η ιστορία από την αρχή»
- Σφυροκοπάει η κακοκαιρία Byron – Πού καταγράφονται τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
- Συνέχεια στο νικηφόρο σερί θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τη γνωρίμια του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Χίος: Διάσωση μητέρας και γιου από το φλεγόμενο σπίτι τους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442