Θεσσαλονίκη : Άνοιξε κρατήρας βάθους 7 μέτρων σε κεντρικό δρόμο
Στο σημείο έχουν τοποθετηθεί κορδέλες και ειδικά προστατευτικά προκειμένου να αποφευχθεί κάποιο ατύχημα, καθώς η κίνηση των οχημάτων είναι μεγάλη σχεδόν ολόκληρο το εικοσιτετράωρο
Αντιμέτωποι με έναν κρατήρα βάθους… επτά μέτρων βρίσκονται οι οδηγοί που διασχίζουν την οδό Εθνικής Αντιστάσεως, έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από μέρες, επιχειρηματίες της περιοχής αντιλήφθηκαν ότι ο δρόμος άρχισε να υποχωρεί και ειδοποίησαν συνεργεία του δήμου. Όταν άνοιξαν να δουν τι συμβαίνει διαπίστωσαν ότι ο δρόμος είχε διαβρωθεί από σωλήνα της ΕΥΑΘ, ο οποίος έχει σπάσει.
Στο σημείο έχουν τοποθετηθεί κορδέλες και ειδικά προστατευτικά προκειμένου να αποφευχθεί κάποιο ατύχημα, καθώς η κίνηση των οχημάτων είναι μεγάλη σχεδόν ολόκληρο το εικοσιτετράωρο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.