Θεσσαλονίκη : Άνοιξε κρατήρας βάθους 7 μέτρων σε κεντρικό δρόμο
Στο σημείο έχουν τοποθετηθεί κορδέλες και ειδικά προστατευτικά προκειμένου να αποφευχθεί κάποιο ατύχημα, καθώς η κίνηση των οχημάτων είναι μεγάλη σχεδόν ολόκληρο το εικοσιτετράωρο
Αντιμέτωποι με έναν κρατήρα βάθους… επτά μέτρων βρίσκονται οι οδηγοί που διασχίζουν την οδό Εθνικής Αντιστάσεως, έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από μέρες, επιχειρηματίες της περιοχής αντιλήφθηκαν ότι ο δρόμος άρχισε να υποχωρεί και ειδοποίησαν συνεργεία του δήμου. Όταν άνοιξαν να δουν τι συμβαίνει διαπίστωσαν ότι ο δρόμος είχε διαβρωθεί από σωλήνα της ΕΥΑΘ, ο οποίος έχει σπάσει.
Στο σημείο έχουν τοποθετηθεί κορδέλες και ειδικά προστατευτικά προκειμένου να αποφευχθεί κάποιο ατύχημα, καθώς η κίνηση των οχημάτων είναι μεγάλη σχεδόν ολόκληρο το εικοσιτετράωρο.
Δείτε τις φωτογραφίες από το thestival.gr:

- Κάνοντας τη λιτότητα συνταγματική προσταγή
- Greek State to Re-Issue 10Y Bond
- Γιώργος Μαζωνάκης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Τι συνέβη
- Πώς θα αποφύγετε τον φόρο αν έχετε ανείσπρακτα ενοίκια
- Ο Ντε Πολ «γείωσε» τη σύντροφό του: «Είπα ότι τον αγαπώ και μου απάντησε ότι αυτός αγαπά τον Μέσι»
- Το Ινστιτούτο Τσίπρα ρίχνει προτάσεις διακυβέρνησης
- Υπόθεση κατασκοπείας: Δεν κατονόμασε συνεργούς εντός των Ενόπλων Δυνάμεων ο σμήναρχος – Νέες έρευνες
- «Ποιο είναι τo celebrity crush μου; Αυτό που παντρεύτηκα!» – Ο Μπίλι Κράνταπ είναι τυχερός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442