Η Γιουβέντους ήταν τραγική απέναντι στη Φιορεντίνα και γνώρισε μια βαριά ήττα κόντρα στους «βιόλα» με 3-0. Ο Αντρέα Πίρλο σχολίασε την εικόνα της ομάδας του και ανέφερε πως οι ποδοσφαιριστές του είχαν το μυαλό τους στις διακοπές των Χριστουγέννων…
«Αυτό που συνέβη με την κόκκινη κάρτα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι. Το αποτέλεσμα δεν οφείλεται στη νοοτροπία της Φιορεντίνα αλλά στην έλλειψη της δικής μας. Όταν συμβαίνει αυτό, αντιμετωπίζεις κακές καταστάσεις όπως και έγινε. Σε παιχνίδια πριν από τα Χριστούγεννα μπορεί να συμβεί να έχεις το μυαλό σου στις διακοπές. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν μπορούσαμε να ανακάμψουμε.
Οι εικόνες για την κόκκινη μου φαίνονται σαφείς. Θα μπορούσαν να υπήρχαν κάποιες αποφάσεις υπέρ μας, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θέλω να σχολιάσω, μπορείτε να τις δείτε μόνοι σας» δήλωσε χαρακτηριστικά στο Sky Sport Italia.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας γιατί σημαίνει πολλά για το τριφύλλι, αλλά και στην κακή περίοδο που προηγήθηκε τον Γενάρη.
Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε μία υπεπολύτιμη νίκη με 2-1 επί της Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Premier League κι έτσι μείωσε στο -2 από την πρωτοπόρο, Άρσεναλ.
Η Ατλέτικο νίκησε 4-2 την Εσπανιόλ και εδραιώθηκε στην τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος, με το πρώτο «τρίποντο» για την ομάδα του Σιμεόνε μετά από ένα μήνα.