Σε απολογία θα κληθούν οι Φεντερίκο Μακέντα και Λούκας Βιγιαφάνιες μετά τα νέα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ, με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να είναι ιδιαίτερη προβληματισμένη και να έχει στείλει μήνυμα στον Πιερ Ντρεοσί για αυστηρές ποινές.
Ο γάλλος αθλητικός διευθυντής του Τριφυλλιού αναμένεται να ακούσει την απολογία των δύο παικτών μετά την επιστροφή τους από την άδεια που έχει δοθεί σε όλους τους Πράσινους, και μαζί με τον Λάζλο Μπόλονι και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού θα αποφασίσουν την ποινή που θα τους επιβληθεί.
Όπως όλα δείχνουν, οι Μακέντα και Βιγιαφάνιες δε γλιτώνουν το πρόστιμο, το οποίο μάλιστα αναμένεται να είναι και βαρύ, καθώς η διοίκηση της ομάδας θέλει το περιστατικό να χρησιμοποιηθεί για παραδειγματισμό και των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών του συλλόγου.
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί