Αν θέλετε να περιηγηθείτε στο σπίτι που μεγάλωσε η συγγραφέας του «Περηφάνεια και Προκατάληψη» τώρα μπορείτε να το κάνετε από την οθόνη σας.
Το σπίτι της Τζέιν Όστεν που βρίσκεται στο αγγλικό χωριό Chawton, περίπου 80 χιλιόμετρα μακριά απ’ το Λονδίνο, προσφέρει τώρα την δυνατότητα εικονικής περιήγησης 360 μοιρών.
Μεταφερθείτε στο 1815 και τον κόσμο των μυθιστορημάτων της Όστεν από την άνεση του καναπέ σας.
Το ψηφιακό τουρ είναι γεμάτο ηχητικές εκπλήξεις, κρυμμένες σε διάφορα σημεία του σπιτιού.
Στην κουζίνα για παράδειγμα θα ακούσετε την γνωστή Βρετανίδα ηθοποιό Gina Beck, υποδυόμενη την Μις Μπέιτς (χαρακτήρα της «Έμμα») να επιδοκιμάζει ένα γλυκό με ψητά μήλα καθώς και μια συνταγή της Martha Lloyd, στενής φίλης της οικογένειας Όστεν.
Σε ένα απ’ τα σαλόνια θα ακούσετε πιανιστικά κομμάτια που έπαιζαν οι Όστεν στο σπίτι.
Η Τζέιν Όστεν έζησε από το 1809 μέχρι το 1817 στο συγκεκριμένο σπίτι και έγραψε εκεί και τα έξι τα μυθιστορήματά της.
Jane Austen’s House is now closed until the new year. We will announce here and on our website when tickets are on sale…
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας