Παναθηναϊκός : Ενοχλημένος με τη διαιτησία ο Αλαφούζος, αναμένεται επικοινωνία με Κλάτενμπεργκ
Έντονα ενοχλημένος και προβληματισμένος από τη διαιτησία στην Τούμπα ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος, που είναι πολύ πιθανό να επικοινωνήσει με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ για να εκφράσει τα παράπονά του
Εκνευρισμός επικρατούσε στον Παναθηναϊκό από την αντιμετώπιση της διαιτησίας στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι πράσινοι είχαν έντονα παράπονα από τον μη καταλογισμό πέναλτι πάνω στον Αϊτόρ από τον Γιαννούλη, αλλά κυρίως από τη συμπεριφορά του Ούγγρου διαιτητή που πήγε να… ζητήσει και τα ρέστα από τον Ισπανό για το πέσιμο μέσα στην περιοχή, ενώ του έχει γίνει καταφανέστατα μαρκάρισμα από πίσω.
Επιπλέον, στον Παναθηναϊκό απορούσαν για το γεγονός πως ο διαιτητής δεν κλήθηκε από το VAR να εξετάσει ο ίδιος το βίντεο από το πρώτο γκολ, ενώ μιλούσαν για πολύ σκληρό παιχνίδι από πλευράς ΠΑΟΚ, που ανέχτηκαν οι διαιτητές της συνάντησης.
Έντονα εκνευρισμένος με όσα είδε ήταν και ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού βλέπει πως το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν ανεβάζει τους τόνους, όπως κάνουν άλλες ομάδες, μάλλον εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Και το βράδυ της Κυριακής ήταν ενοχλημένος από τη συμπεριφορά της διαιτητικής ομάδας εναντίον του Παναθηναϊκού.
Είναι αλήθεια πως όλες οι κρίσιμες φάσεις πήγαν υπέρ του ΠΑΟΚ (γκολ Σφιντέρσκι, πέναλτι στον Αϊτόρ, μη αποβολή του Βιεϊρίνια με δεύτερη κίτρινη), κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού.
Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός είχε ζητήσει από τον Κλάτενμπεργκ να υπάρχει αυστηρά το 50-50, αλλά αυτό δεν το είδαμε στην Τούμπα. Αντίθετα, είδαμε ξεκάθαρη διαιτητική βοήθεια προς τον ΠΑΟΚ, που νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα είχε ανεβάσει έντονα τους τόνους για τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό εντός της εβδομάδας να υπάρξει επικοινωνία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Βρετανό αρχιδιαιτητή. Προκειμένου να του εκφράσει τα παράπονά του και να του μιλήσει και πάλι για την πάγια θέση του Παναθηναϊκού. Που δεν είναι άλλη από το 50-50 σε κάθε παιχνίδι.
Ο Αλαφούζος επιλέγει και πάλι να μην ανεβάσει τους τόνους μέσω κάποιας ανακοίνωσης, πλην όμως είναι έτοιμος να πάει θεσμικά προκειμένου να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού.
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί