ΕΣΑΚΕ: Οριστικά επανάληψη του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Όπως έγινε γνωστό το παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για την Basket League όπου είχαν καταθέσει ένσταση οι Θεσσαλονικείς θα επαναληφθεί
Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ με απόφασή του πρότεινε την επανάληψη του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, στο κλειστό του ΟΑΚΑ μετά την ένσταση που είχαν καταθέσει οι Θεσσαλονικείς.
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία που υπήρξε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να καταθέσουν ένσταση για τα όσα συνέβησαν.
Από τον Δικέφαλο του βορρά «φώναζαν» για ένα φάουλ του Νίκου Ζήση πάνω στον Ζερμέν Λοβ πάνω σε προσπάθεια για σουτ τριών πόντων, αλλά και στη συνέχεια για τον χρόνο που είχε το ρολόι.
Ο μόνος τρόπος για να μην διεξαχθεί η επανάληψη του αγώνα των δύο ομάδων θα ήταν σε περίπτωση που ο ΕΣΑΚΕ έστελνε την υπόθεση στο ΑΣΕΑΔ, ασκώντας έφεση.
- Γουέστ Χαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-2: Μεγάλη νίκη για τους «Reds» με ανατροπή! (vid)
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τις ήττες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού
- Λουτσέσκου: «Μας έλειψε το καθαρό μυαλό, το παιχνίδι έπρεπε να λήξει 5-1»
- Η Σκωτία κάνει αργία για να… ξενυχτήσει στο Μουντιάλ
- Παναθηναϊκός – Αρμάνι 74-87: Νέα κακή εμφάνιση και νέα εντός έδρας ήττα για τους «πράσινους» (vid)
- Γιασικεβίτσιους: «Μόνο στον Πειραιά στάζει, στην Κωνσταντινούπολη όχι» (vid)
- Μανρέσα – Άρης Betsson 113-99: Δεν έπαιξε άμυνα και το πλήρωσε… (vid)
- Οριστικό: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 07.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/diego-ph-ERDe79VhS1o-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442