Σε εξέλιξη η συνάντηση Μπακογιάννη – Γιαννακόπουλου στο Δημαρχείο (vid)
«Θα τα πούμε όλα όταν θα βγούμε από τη συνάντηση. Μιας και προχωράνε όλα γιατί να μην είμαι αισιόδοξος» είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά την είσοδο του στο Δημαρχείο Αθηνών, όπου έχει συνάντηση με τον Κώστα Μπακογιάννη.
Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η κρίσιμη συνάντηση σχετικά με το νέο γήπεδο μπάσκετ του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό μεταξύ του Κώστα Μπακογιάννη και του Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Όπως έχει επισημάνει ο Δήμαρχος Αθηναίων, κάλεσε τον Γιαννακόπουλο προκειμένου να τον ενημερώσει για όλες τις εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος και φυσικά να του καταθέσει την πρόταση του Δήμου και της Κυβέρνησης για δημιουργία κλειστού γηπέδου μπάσκετ σε όμορο οικόπεδο. Το οποίο όπως έχει τονιστεί δεν θα απέχει περισσότερο από 300 μέτρα από το ποδοσφαιρικό γήπεδο και τις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη.
Κατά την είσοδό του στο Δημαρχείο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε: «Θα τα πούμε όλα όταν θα βγούμε από τη συνάντηση. Μιας και προχωράνε όλα γιατί να μην είμαι αισιόδοξος».
Δείτε το βίντεο από το onsports.gr, ιδιοκτησίας Δημήτρη Γιαννακόπουλου:
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Κέντρικ Ναν δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ - Εκτός και ο Ντίνος Μήτογλου για τον Εργκίν Αταμάν
Από τις καθυστερήσεις και τις αλλαγές μέχρι το VAR σε κόρνερ και κίτρινες κάρτες – τι αποφασίστηκε στο Λονδίνο από την IFAB και πώς επηρεάζεται το παιχνίδι