Δημοσιογράφοι βρέθηκαν στην προπόνηση των Μιλγουόκι Μπακς και… πολιόρκησαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά την υπογραφή της supermax επέκτασης που υπέγραψε για να μείνει στο Μιλγουόκι τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2025 και πιθανότατα έως το καλοκαίρι του 2026. Ο Greek Freak μίλησε για την επιλογή του και τόνισε μεταξύ άλλων πως σημαντικό ρόλο στην απόφαση του έπαιξε η μητέρα του και η οικογένεια του.
«Ρώτησα τη μητέρα μου αν ήθελε να μετακομίσουμε και μου είπε όχι! Νομίζω πως όλοι όσοι βρίσκονται σε αυτόν τον οργανισμό έχουμε τον ίδιο στόχο, να δουλέψουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Το ένιωσα αυτό τα τελευταία δύο χρόνια, ήμασταν πραγματικά ανταγωνιστικοί και παλέψαμε γι’ αυτό, ανυπομονώ να δω τι θα γίνει στη συνέχεια» ήταν οι πρώτες ατάκες του Greek Freak, που συνέχισε λέγοντας ότι:
«Γιόρτασα το νέο συμβόλαιο αγοράζοντας παιχνίδια και ρούχα για τον γιο μου, πριν πάω στο σπίτι για να κοιμηθώ και ξυπνήσω για να έρθω στην προπόνηση. Όλο αυτό μου προκάλεσε πονοκέφαλο όλο το καλοκαίρι, αν και ήξερα τι ήθελα».
Ο Αντετοκούνμπο είπε επίσης πως: «Ελπίζω η υπογραφή μου να βοηθήσει ώστε να γίνει πιο ελκυστικό το Μιλγουόκι για τους μελλοντικούς free agents. Εχουμε έναν σπουδαίο χειμώνα εδώ! Στο τέλος της ημέρας, ελπίζω όποιος έρθει, να έρθει επειδή έχουμε έναν σπουδαίο οργανισμό, αν κι εγώ δεν θα προσπαθήσω να πείσω κανέναν. Αυτή είναι δουλειά του front office, είναι κάτι που θα συνεχίσουν να κάνουν καθώς έχουν ήδη κάνει σπουδαία δουλειά τα τελευταία δύο χρόνια. Όσο για το μέλλον της οικογένειάς μου; Ελπίζω τα εγγόνια μου να μου χτίσουν ένα άγαλμα κι ο πατέρας μου να είναι περήφανος για όσα έχουμε καταφέρει».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
To Μαρόκο του Αγιούμπ Ελ Κααμπί προκρίθηκε στον τελικό του Copa Africa (εκεί που βρίσκεται η Σενεγάλη), καθώς «λύγισε» τη Νιγηρία στα πέναλτι (4-2, 0-0 κ.δ. και παρ.)!
Εγραψε ιστορία η Αλμπαθέτε της δεύτερης κατηγορίας Ισπανίας. Με πρωταγωνιστή τον Χεφτέ Μπετανκόρ νίκησε 3-2 τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ντεμπούτο του Άλβαρο Αρμπελόα και την πέταξε εκτός Κυπέλλου.