Ο Ολυμπιακός επικράτησε (4-1) του Βόλου, παραμένοντας μόνος πρώτος στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε σε μεγάλη βραδιά τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με τον Μαροκινό killer να… οργιάζει, κάνοντας χατ τρικ.
Ο Βόλος αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό, με τον Μπαριέντος να ανοίγει το σκορ, έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, οι νταμπλούχοι ισοφάρισαν, με τον Μασούρα να εκμεταλλεύεται την εξαιρετική σέντρα του Μπουχαλάκη για το 1-1.
Στη συνέχεια, πήρε το… όπλο του ο Ελ Αραμπί. Στο 66΄, με εξαιρετικό πλασέ έγραψε το 2-1, ενώ στο 80΄ εκτέλεσε τον Γκαραβέλη με ωραίο τρόπο. Ο Μαροκινός επιθετικός έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα του θριάμβου στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.
Δείτε τις καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού:
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δεύτερη αγωνιστική των play-out της Super League και η μάχη της παραμονής περιλαμβάνει τον... τελικό ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και Αστέρα, αλλά και ακόμη δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια.
Δεύτερη ημέρα προημιτελικών στο Champions League την Μεγάλη Τετάρτη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται σε Βαρκελώνη και Παρίσι για δυο σούπερ ευρωπαϊκά ντέρμπι.
Ορεξάτος ήταν ο Ντιέγκο Σιμεόνε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον προημιτελικό με τη Μπαρτσελόνα και αφού υποκλίθηκε στον... απερχόμενο από την Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμέν, έπειτα του διαμήνυσε ότι αν σταματήσει να τρέχει θα τον κάνει αλλαγή!
Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας και πλέον έχει πιθανότητες ακόμη και για την τετράδα – Ποια είναι τα σενάρια που δίνουν στους Πράσινους πλεονέκτημα έδρας.