Η είδηση του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα έχει σοκάρει τους πάντες. Στον πλανήτη κυριαρχεί ο χαμός του Ντιεγκίτο, που θα παίζει… μπάλα στην γειτονιά των Αγγέλων.
Ο Θεός του ποδοσφαίρου είχε αρκετές συναντήσεις με τον Πάπα, καθώς ο Ποντίφικας από την Αργεντινή, εξελέγη το 2013 ως ο πρώτος Πάπας από την Λατινική Αμερική.
Όπως αναφέρει το Βατικανό, ο Πάπας θυμάται με στοργή τον Ντιεγκίτο και αναφέρει το όνομά του Αργεντινού στις προσευχές του.
«Ο Πάπας ενημερώθηκε για το θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, θυμάται τις στιγμές που τον συνάντησε τα τελευταία χρόνια με στοργή και τον αναφέρει στις προσευχές του, όπως έκανε τις τελευταίες ημέρες όταν ενημερώθηκε για την κατάστασή του», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Βατικανού, Ματέο Μπρούνι.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.