Πέντε απουσίες έχει ο Ολυμπιακός για το αποψινό (26/11, 21:00) παιχνίδι με τη Μπασκόνια.
Από τη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα απουσιάζουν οι Σάσα Βεζένκοβ, Οκτάβιους Έλις, Λιβιό Ζαν Σαρλ, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Άαρον Χάρισον, για ιατρικούς λόγους.
Για να συμπληρώσει τη 12άδα του, ο Μπαρτζώκας συμπεριέλαβε σε αυτή τους Αλέξανδρο Νικολαΐδη και Βασίλη Χρηστίδη από την αναπτυξιακή ομάδα. Αμφότεροι έχουν δηλωθεί στο ρόστερ της Euroleague.
Οι 12 παίκτες του Μπαρτζώκα είναι: Σπανούλης, Σλούκας, Τζένκινς, Παπανικολάου, ΜακΚίσικ, Πρίντεζης, Μάρτιν, Λαρεντζάκης, Κόνιαρης, Νικολαΐδης, Χρηστίδης.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.