Πέντε απουσίες έχει ο Ολυμπιακός για το αποψινό (26/11, 21:00) παιχνίδι με τη Μπασκόνια.
Από τη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα απουσιάζουν οι Σάσα Βεζένκοβ, Οκτάβιους Έλις, Λιβιό Ζαν Σαρλ, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Άαρον Χάρισον, για ιατρικούς λόγους.
Για να συμπληρώσει τη 12άδα του, ο Μπαρτζώκας συμπεριέλαβε σε αυτή τους Αλέξανδρο Νικολαΐδη και Βασίλη Χρηστίδη από την αναπτυξιακή ομάδα. Αμφότεροι έχουν δηλωθεί στο ρόστερ της Euroleague.
Οι 12 παίκτες του Μπαρτζώκα είναι: Σπανούλης, Σλούκας, Τζένκινς, Παπανικολάου, ΜακΚίσικ, Πρίντεζης, Μάρτιν, Λαρεντζάκης, Κόνιαρης, Νικολαΐδης, Χρηστίδης.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Μόντε Μόρις αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για βαρύ διάστρεμμα το οποίο έχει υποστεί ο Αμερικανός.