«Τυχερός» μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Ελντερ Λόπες από το χτύπημα που δέχθηκε στο ματς με τη Λάρισα και αποχώρησε τραυματίας.
Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ, σύμφωνα με την τελική διάγνωση έχει υποστεί ελαφρά κάκωση στον μηνίσκο του και για αυτό κρίθηκε από τον Λάκη Νικολάου ότι δεν θα χρειαστεί αρθροσκόπηση.
Όσον αφορά τον χρόνο της επιστροφής του, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο, αυτός θα κριθεί ανάλογα με το πως θα εξελιχθεί η αποθεραπεία του αλλά και το πως θα αντιδράσει ο οργανισμός του στο σημείο που έχει χτυπήσει.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
LIVE: Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 27η αγωνιστική της Premier League.