Σε τροχιά τελικού το GNTM, ποιες είναι οι μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν;
Όπως αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης, ο Χάρης Λεμπιδάκης μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε», τα γυρίσματα του ριάλιτι μοντέλων έχουν ολοκληρωθεί εδώ και 15 ημέρες και έχει απομείνει μόνο η ανάδειξη του νικητή.
Αυτή θα γίνει Live, όπως τα τελευταία χρόνια, χωρίς όμως την παρουσία συγγενών και φίλων λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το φινάλε του GNTM θα γίνει στις 16 Δεκεμβρίου, ενώ ήδη έχει γυριστεί το μισό επεισόδιο του τελικού.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας