Οργή προκάλεσε στους χρήστες του Twitter η ανάρτηση του γνωστού λογαριασμού «Τελεταί Μπούκουρας» η οποία υποτίθεται ότι κάνει μακάβριο «χιούμορ» και παρουσιάζει τις νέες μοτοσυκλέτες που έχει παραλάβει η αστυνομία με τo μονολεκτικό σχόλιο «Καλοτάξιδοι».
Τα σχόλια είναι εκατοντάδες και εκφράζουν αποτροπιασμό για την κακοήθη αναφορά η οποία ξεπερνά τα όρια της σάτιρας. «Δεν είναι αστείο», «δεν ντρέπεσαι» είναι μερικά από τα σχόλια των χρηστών.
Δείτε το Tweet που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των χρηστών του Twitter
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.