Η ΠΑΕ Άρης κατέθεσε αίτημα στην Superleague, ζητώντας αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Συγκεκριμένα οι κιτρινόμαυροι ζήτησαν το παιχνίδι να γίνει το Σάββατο (21/11) και όχι την Κυριακή (22/11), καθώς την Τετάρτη (25/11) θα δώσουν και εξ αναβολής παιχνίδι με την ΑΕΛ.
Θα πρέπει να σημειωθεί οτι το επόμενο Σάββατο (28/11) ο Άρης παίζει με τον Ολυμπιακό, ενώ το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μπορεί να αλλάξει ημερομηνία, εξαιτίας των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των ερυθρόλευκων.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.