Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκρίζοι Λύκοι είναι οι «ήρωες» της Βιέννης - Το σόου Ερντογάν και ο Παντουρκισμός

Γκρίζοι Λύκοι είναι οι «ήρωες» της Βιέννης – Το σόου Ερντογάν και ο Παντουρκισμός

Φωτογραφίες αποκαλύπτουν πως οι δύο τούρκοι «ήρωες», που φέρεται να έσωσαν πολίτες στη Βιέννη κατά την πολύνεκρη τρομοκρατική ενέργεια, είναι Γκρίζοι Λύκοι. Ο λογαριασμός «Where is my Vote», μάλιστα, συνδέει τα γεγονότα στην αυστριακή πρωτεύουσα με την ιδέα του Παντουρκισμού, στον οποίο προσδίδει χαρακτηριστικά πανδημίας.

Με αφορμή την αιματηρή επίθεση στην καρδιά της Αυστρίας από άτομο φιλικά προσκείμενο στο Ισλαμικό Κράτος, ο λογαριασμός «Where is my Vote» ανάρτησε βίντεο το οποίο σημειώνει πως αυτό που συνέβη στη Βιέννη είναι αποτέλεσμα του Παντουρκισμού.

 «Η νέα πανδημία»

Μάλιστα, συνδέει την πανδημία του κοροναϊού με τον Παντουρκισμό, σημειώνοντας πως «Ο Παντουρκισμός είναι η νέα πανδημία».

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν έσπευσε από την επομένη της δολοφονίας να συγχαρεί δύο Τούρκους που ζουν στη Βιέννη και οι οποίοι υποτίθεται βοήθησαν στη διάσωση πολιτών.

Το σόου Ερντογάν

Ο ίδιος ο Ερντογάν, μάλιστα, προέβη σε επικοινωνιακό σόου, ζητώντας τους να συνεχίσουν να βοηθούν αυστριακούς.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτουν δημοσιογράφοι, οι δύο «ήρωες» είναι και μέλη των Γκρίζων Λύκων, της υπερεθνικιστικής οργάνωσης που τέθηκε εκτός νόμου στη Γαλλία πριν λίγες μέρες.

Ο 20χρονος δολοφόνος K.F. στη Βιέννη, με καταγωγή από την αλβανική κοινότητα της Βόρειας Μακεδονίας και διπλή υπηκοότητα (Αυστρίας και Β. Μακεδονίας) είχε καταδικαστεί, τον Απρίλιο του 2019, σε 22 μήνες φυλάκιση για συμμετοχή σε τρομοκρατικό δίκτυο.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Τουρκία λίγο πριν περάσει στη Συρία για να ενταχθεί στον ISIS. Η σύλληψή του έγινε κατόπιν αναφοράς της μητέρας του, που τον είχε δηλώσει ως αγνοούμενο.

Παντουρκισμός – Καραμπάχ

Σε παράλληλη εξέλιξη, σε άρθρο στο Haberturk σχετικά με την επίσκεψή του στο Μπακού, ο τούρκος δημοσιογράφος Κουρσάντ Ζορλού αποκαλύπτει τους παντουρκικούς στόχους και τα σχέδια του Αζερμπαϊτζάν και της Τουρκίας.


Χάρτης Παντουρκιστών Γκρίζων Λύκων

Αναφερόμενος στην επίσκεψή του στο Μπακού με την αντιπροσωπεία του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μπινάλι Γιλντιρίμ και τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγιεφ, ο δημοσιογράφος έγραψε ότι «αν και αυτό δεν έχει ειπωθεί πολύ, το Καραμπάχ αποτελεί σημαντικό στόχο του τουρκικού κόσμου».

Πηγή: sigmalive.com

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024