Σουντανί : Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι τέλους
Ο Χιλάλ Σουντανί σχολίασε την ήττα του Ολυμπιακού από τη Μάντσεστερ Σίτι (3-0) μέσω των social media, τονίζοντας ότι οι Ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν να παλεύουν μέχρι το τέλος
Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και έφυγε ηττημένος (3-0) από το «Έτιχαντ» για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Την ήττα των Ερυθρολεύκων σχολίασε μέσω των social media ο Χιλάλ Σουντανί, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι στο 85ο λεπτό απέναντι στους Πολίτες, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα συνεχίσει να παλεύει ως το τέλος για την πρόκριση.
«Είμαι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα. Θα συνεχίσουμε όμως να παλεύουμε μέχρι τέλους» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο αλγερινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.