Ολυμπιακός : Με αλλαγές για τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα
Εν όψει του σπουδαίου αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει με πολλές αλλαγές σήμερα (15:00) τον Ολυμπιακό, στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.
Στις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (31/10), ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 7η αγωνιστική της Superleague.
Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με πάρα πολλές αλλαγές. Και είναι λογικό αυτό, διότι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται ανάμεσα σε δύο κρίσιμα και πολύ δύσκολα παιχνίδια για το Champions League. Το ματς με την Πόρτο είναι παρελθόν (ήττα με 2-0), ενώ εκείνο με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» έρχεται την επόμενη Τρίτη (3/11, 22:00).
Συνεπώς, ο Πορτογάλος τεχνικός θα προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον. Με την αρχική ενδεκάδα να περιέχει, εκτός απροόπτου, τους Φορτούνη, Πέπε, Βινάγκρε, Ντρέγκερ, Λοβέρα, ενώ και ο Μπρούμα διεκδικεί θέση στη δεξιά πλευρά των εξτρέμ. Συνοπτικά, η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης αποτελείται από τους: Σα, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Σισέ, Βινάγκρε, Εμβιλά, Πέπε, Φορτούνη, Ραντζέλοβιτς (ή Μπρούμα), Λοβέρα και Χασάν (ή Ελ Αραμπί).
Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από 24 ποδοσφαιριστές και την αποτελούν οι:
Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Ιταλία νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (31/1, 15:00) με ουσιαστικό έπαθλο την πρωτιά στον όμιλο και καλύτερο πλασάρισμα στη συνέχεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο γυναικών.