Super League : Ο Τζήλος στο Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ, ο Παπαπέτρου στο Καραϊσκάκη
Ο Θανάσης Τζήλος ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Τάσος Παπαπέτρου θα είναι ο διαιτητής του αγώνα Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης
Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές της 7ης αγωνιστικής, με τον Θανάση Τζήλο να ορίζεται στο Αγρίνιο για το ματς του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ.
Από την άλλη, ο Τάσος Παπαπέτρου θα είναι στο Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης στο Καραϊσκάκη, ενώ ο Γιάννης Παπαδόπουλος ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση Λαμία – Παναθηναϊκός.
Τέλος, στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ ορίστηκε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου «πήρε τα βήματα» και έκανε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, παρά την προσπάθεια του Τσέντι Όσμαν να τον ανακόψει.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Μεγάλη Βρετανία η Ρέιντζερς έκανε πρόταση στην ΑΕΚ για τον Τζέιμς Πενράις, με την ελληνική ομάδα ωστόσο να απαντά αρνητικά στους Σκωτσέζους.
Ο Σίριλ Ντέσερς δεν θα συνεχίσει στο Κόπα Άφρικα με την Εθνική Νιγηρίας λόγω ενός τραυματισμού στον μηρό. Στην Αθήνα ο 31χρονος φορ θα υποβληθεί σε μαγνητική θα δείξει το μέγεθος του προβλήματός του.