Ο Ολυμπιακός πάλεψε στο Ντραγκάο απέναντι στην Πόρτο, ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, όμως ένα ατομικό λάθος του στοίχισε, με αποτέλεσμα να φύγει με ήττα 2-0 από την Πορτογαλία.
Οι Δράκοι ήταν κυνικοί και τυχεροί, άντεξαν στην πίεση των ερυθρόλευκων, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και έφυγαν με ένα πολύ σημαντικό τρίποντο για τη συνέχεια του ομίλου, χάρη στα τέρματα του Βιέιρα και του Ολιβέιρα.
Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν ήταν καλύτερη έφερε όμως εις πέρας την αποστολή της και μάλιστα με τη νίκη επί του Ολυμπιακού πέτυχε ένα μοναδικό ρεκόρ.
Έφτασε τις 100 νίκες στα ευρωπαϊκά κύπελλα, είτε μιλάμε για το Champions League, είτε για το κύπελλο Πρωταθλητριών, με τους Δράκους να αποδεικνύουν πως είναι μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Ευρώπης.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
To φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε, ωστόσο το τι θα κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν, θα κρίνει και αν θα επιστρέψουν απευθείας στη League Phase του Champions League την επόμενη.
Σε ένα κλειστό κλαμπ ομάδων μπήκε -δυστυχώς για την ίδια- η Ίντερ το βράδυ της Τρίτης, βιώνοντας έναν πρόωρο αποκλεισμό από το Champions League ως φιναλίστ της προηγούμενης σεζόν.
Ο Κόρι Τζόζεφ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στα παρκέ κόντρα στη Ζαλγκίρις και ο Αμερικανός μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάστασή του, δηλώνοντας πως νιώθει ακόμη καλύτερα απ’ ότι πριν τραυματιστεί.