Ο συντονισμός Ελλάδας – Κύπρου στο επίκεντρο της συνάντησης Δένδια – Χριστοδουλίδη
Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου Νίκο Χριστοδουλίδη πραγματοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ενόψει της τριμερούς συνάντησης Ελλάδας- Κύπρου - Ισραήλ που θα πραγματοποιηθεί αργότερα σήμερα.
Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου Νίκο Χριστοδουλίδη πραγματοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ενόψει της τριμερούς συνάντησης Ελλάδας- Κύπρου – Ισραήλ που θα πραγματοποιηθεί αργότερα σήμερα.

Στο επίκεντρο της συνάντησης των δύο ανδρών βρέθηκαν οι περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και ο στενός συντονισμός Κύπρου και Ελλάδας σε όλα τα ζητήματα, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.
Με τον Υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου, @Christodulides @GreeceMFA, ενόψει της τριμερούς συνάντησης 🇬🇷🇨🇾🇮🇱. Συζητήσαμε για τον συντονισμό μας σε όλα τα ζητήματα, καθώς και για τις περιφερειακές εξελίξεις. pic.twitter.com/zY05ss5v3d
— Nikos Dendias (@NikosDendias) October 27, 2020
Θα ακολουθήσει συνάντηση και με τον ομόλογό του της Κύπρου Κάμπι Ασκενάζι αντίστοιχα, στο πλαίσιο της τριμερούς συνάντησης Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.
Οι συζητήσεις θα εστιασθούν στην ενίσχυση της συνεργασίας των τριών χωρών σε τομείς όπως η οικονομία και η ενέργεια, καθώς και στις εξελίξεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
- Επτά συλλήψεις στην Αϊτή μετά το ποδοπάτημα σε ιστορικό φρούριο με 25 νεκρούς
- Πέντε τρόποι για να «επανέλθεις» μετά το γιορτινό τραπέζι
- Καιρός: Βροχές και αφρικανική σκόνη την Τρίτη
- Στα +1.900 ευρώ ετησίως ο λογαριασμός ενέργειας λόγω Μέσης Ανατολής
- Σεξ σε εξωτερικούς χώρους, αναρρίχηση και Τότεναμ: Η συναγή για τον τέλειο Γιου Νέσμπε
- Video games: Πες μου τι παίζεις να σου πω ποιος είσαι
- Στον πάτο του ΟΟΣΑ οι πραγματικοί μισθοί στην Ελλάδα – Πληρωνόμαστε 21% λιγότερο από ό,τι το 2010
- «Όχι άλλο αμερικανικό κάρβουνο!» – Οι σύμμαχοι γυρίζουν την πλάτη στην αμερικανική ενέργεια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442