Από τη μία οι οικονομικές συνέπειες της πανδημίας… Από την άλλη, η απόδοση του απέχει από εκείνη του πρόσφατου παρελθόντος… Ο Ζεράρ Πικέ ξέρει ότι δεν είναι αυτός που ήταν και αποφάσισε να ζητήσει μείωση των αποδοχών του από τη Μπαρτσελόνα.
Η εφημερίδα «Sport» ισχυρίζεται ότι ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» δήλωσε πρόθυμος να δεχτεί «ψαλίδι» 50% στην αμοιβή του για την τρέχουσα σεζόν. Η διοίκηση προσπαθούσε να μειώσει το μπάτζετ, αλλά στην περίπτωση του Πικέ η πρωτοβουλία ήταν δική του.
Ο Πικέ έχει συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα μέχρι τον Ιούνιο του 2024. Στη σύμβαση υπάρχουν όροι που δίνουν και στις δύο πλευρές το δικαίωμα να τη διακόψουν. Ο έμπειρος αμυντικός έχει μικρή οψιόν για να παίξει εκτός Ευρώπης, η ομάδα στην περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής δεν παίξει στο 35% των φετινών παιχνιδιών.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Stoiximan Super League και το πρόγραμμα των ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ μέχρι το φινάλε της regular season της Super League.
Ντεμπούτο στη Serie A με γκολ έκανε ο Αλισον Σάντος ο οποίος ισοφάρισε (2-2, στο 83’) και αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή για τη Νάπολι. Ο Τσιμίκας, για τη Ρόμα, μπήκε στο ματς στο 72’.