Εξελίξεις στην Παναχαϊκή, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας της Πάτρας.
Μετά τη φιλική ήττα από την Καλαμάτα, ο Γιώργος Μπάρλος αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους του με τον Έλληνα τεχνικό. Την πόρτα της εξόδου πέρασε και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Λουμπαρδέας.
Πλέον, η ομάδα της Πάτρας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, λίγες μέρες πριν την έναρξη της Super League 2. Το νέο πρωτάθλημα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει την 1η του Νοέμβρη. Θυμίζουμε, πως ο Έλληνας κόουτς ανέλαβε την Παναχαϊκή το καλοκαίρι που μας πέρασε.
Η Νάπολι πήρε το ντέρμπι, νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A. Δύο γκολ ο Χόιλουντ για τους νικητές, ο Γιλντίζ αυτό της «Μεγάλης Κυρίας».
Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά την είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής -που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομά του- έχει συλληφθεί για επίθεση και συμπλοκή.